IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Læs mere om forlaget

https://www.lindhardtogringhof.dk/
Spørg eksperterne

Ring til os …


Lindhardt og Ringhofs forlagschefer har en masse viden om tendenser rundt om i verden. Ring eller skriv til dem, hvis du har brug for en ekspert eller en god kilde

Læs mere >

< Læs mindre

SKØNLITTERATUR


Sune de Souza Schmidt-Madsen, redaktionschef for dansk skønlitteratur, herunder romaner, krimier, lyrik, graphic novels, erindringer og filosofi. Forfatter og oversætter, har blandt andet skrevet bøger om forlagshistorie og Karen Blixens forfatterskab.
ssm@lrforlag.dk
mobil: +4526813813

Læs mere >

< Læs mindre

OVERSAT SKØNLITTERATUR


Susanne Bent Andersen, redaktionschef for oversat skønlitteratur med ansvar for at sammensætte forlagets program af udenlandske udgivelser af internationale forfattere inden for litterær fiktion, krimi og spænding, underholdningslitteratur og klassikere.
susanne.bent.andersen@lrforlag.dk
mobil: +4529160391

Læs mere >

< Læs mindre

LIVSSTIL/FAGBØGER


Trine Ravn, forlagschef for fagbøger: Ansvarlig for hele fagbogsområdet, bl.a. livsstil, kogebøger, historie, debat, design, biografer og videnskab. Livsstilsekspert, følger udvikling og tendenser på de store bogmesser rundt om i Europa.
trine.ravn@lrforlag.dk
mobil: +4524473423

Læs mere >

< Læs mindre

DIGITALE TRENDS


Lasse Korsemann Horne, forlagschef for SAGA Egmont: Ansvarlig for forlagets udgivelse af ebøger, lydbøger, print on demand såvel som storskriftsudgivelser i Danmark og internationalt. Følger digitale trends i bogmarkedet i Danmark såvel som udland.
lasse.horne@lrforlag.dk
mobil: +4525795317

Læs mere >

< Læs mindre

BØRNE/UNGE LITTERATUR


Christian Bach, forlagschef for forlaget Carlsen: Ansvarlig for forlagets udgivelser af børne- og ungdomslitteratur. Følger danske og internationale tendenser på bogmesser rundt om i Europa og sociale medier.
cba@carlsen.dk
mobil: +4550980506

Læs mere >

< Læs mindre

AKADEMISK LITTERATUR


Vibeke Nørgaard, forlagschef for Akademisk Forlag og Alfabeta herunder bl.a. udgivelsesområderne pædagogik, læring, sociale fag, psykologi, ledelse, filosofi og religion samt undervisningsmaterialer til dansk som fremmedsprog.
vn@akademisk.dk
mobil: +4540208193

Læs mere >

< Læs mindre