IndlæserVent venligst…
Indlæser
239 , 96 kr.
299 , 95 kr.
Sten Hegeler. Dobbeltbastarden

Sten Hegeler. Dobbeltbastarden

Biografi om oplysningspioneren og frisindsarkitekten Sten Hegeler - psykolog, uægte søn af PH og kendt for sin utrættelige kamp for seksuelt frisind og for sine kontroversielle udgivelser som bl.a. ”Hvordan mor?” og ”Kærlighedens ABZ” samt brevkassen i Ekstra Bladet med sin kone Inge.

Bogen bygger på en række levende og direkte samtaler mellem Gitte Løkkegaard og Sten Hegeler. Om hans lange liv - om mænd og kvinder og kærlighed og livsvilkår op igennem det 20. århundrede. Det er en personlig portrætbog, der samtidig fortæller en vigtig kulturhistorie om kampen for frisind og ligeværd. Vi kommer tæt på mennesket Sten Hegeler og hans virke og utrolige engagement, som har haft en enorm indflydelse på hele den seksuelle revolution – selvom han er blevet mødt med både demonstrationer, censur, bogbrænding og dødstrusler.

Gitte Løkkegaard (f. 1963) er radio- og tv-journalist og forfatter. I 80'erne var hun en af de gode stemmer på ungdomsprogrammet P4, hvor hun arbejdede sammen med bl.a. Tine Bryld, som hun senere skrev en velanmeldt biografi om. I store dele af Løkkegaards produktion af radio, tv og bøger har temaer som familie, børn og seksualitet været omdrejningspunktet.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
280 sider
Udg. dato:
27. okt. 2015

ISBN:
9788711442357
Højde/Bredde/Dybde: 226mm./151mm./22mm.
299 , 95 kr.
239 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms