IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Læs mere om forlaget

https://www.lindhardtogringhof.dk/
159 , 96 kr.
199 , 95 kr.
Stormland

Stormland

Stormland er historien om den selvbestaltede outsider, den frustrerede idealist og kulturpessimest Böddi, der efter ti års studier i Tyskland er vendt tilbage til Island og sin barndoms landsby. Böddi anser sig selv for at være en åndens mand, og han hader det moderne forbrugssamfund som pesten. På sin weblog kritiserer han alt og alle - lige fra den lokale bums til statsministeren - og skaber han sig således hele tiden flere fjender. Inden længe er han blevet udstødt og fredløs i sin egen hjemby.

Stormland handler om en mand, der mister alt. Böddi mister sit job, sin elskede og sin mor. Til sidst slår det klik for ham, og han rider sydpå til Reykjavik med en pistol i lommen. Han har besluttet sig for at dræbe statsministeren og lave revolution...

Stormland er skrevet i 2005 af islands mest elskede forfatter Hallgrimur Helgason, som vi kender fra den internationale succesroman “101 Reykjavik”. Med sin sorte humor, ironiske lamentering af massesamfundets værdier og eksploderende billedsprog får Helgason læseren på krogen fra først til sidst. Kritikerne var vildt begejstrede, bogen blev nomineret til Nordisk Råds Litteraturpris 2007, og nu skal den filmatiseres.

Læs mere >

< Læs mindre

Trykt ved bestilling
448 sider
Udg. dato:
10. jul. 2020

ISBN:
9788711986073
Højde/Bredde/Dybde: 220mm./145mm./30.2mm. Oversætter: Kim Lembek Original title: Rokland
Denne udgave er ikke længere til salg