IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.lindhardtogringhof.dk
99 , 98 kr.
79 , 98 kr.
Svampekogebogen

Svampekogebogen

Morkel, vårmousseron, bruskhat, trøffel, kantarel, karljohansvamp, trompetsvamp, mælkehat, østershat, poppelhat - der er masser af spændende svampe, men hvordan bruger man dem egentlig?

Philippe Emanuelli har samlet 127 gennemprøvede opskrifter som får den bedste smag frem i hver enkelt svamp og bevarer dens konsistens.

PHILIPPE EMANUELLI er sommelier og grundlæggeren af restauranten “Café des Spores” i Bruxelles, hvor han kun serverer retter med friske svampe.

Læs mere >

< Læs mindre

Ikke på lager
288 sider
Udg. dato:
28. dec. 2015

ISBN:
9788711504475
Denne udgave er ikke længere til salg