IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.lindhardtogringhof.dk
159 , 96 kr.
199 , 95 kr.
Ti små åndedrag

Ti små åndedrag

"En bevægende, smuk læseoplevelse." – Cora Carmack, forfatter til Losing It-trilogien

"Jeg elskede denne bog virkelig, virkelig meget." – Colleen Hoover, forfatter til "Forbandede kærlighed" og "Måske en dag"

Tyveårige Kaceys liv ligger i ruiner. Hendes forældre, kæreste og bedste ven er fire år tidligere blevet dræbt i et biluheld, og i dag hjemsøger minderne fra ulykken hende stadig. Fast besluttet på at lægge fortiden bag sig flygter Kacey og hendes femtenårige lillesøster Livie fra Michigan til Miami for at starte på en frisk. I begyndelsen kæmper de for at få tingene til at hænge sammen, men Kacey er ikke bekymret. Hun kan klare hvad som helst – alt andet end deres mystiske nabo i nummer 1D.

Trent Emerson har funklende blå øjne og dybe smilehuller, og han balancerer på den hårfine, uimodståelige grænse mellem nice guy og bad boy. Siden ulykken har Kacey holdt kærligheden på afstand, men den kemi, hun oplever med den sexede Trent, er ikke til at komme udenom. Og Trent er opsat på at finde en vej til hendes forskansede hjerte. Selv hvis det indebærer, at han må afsløre en hemmelighed, som risikerer at knuse dem begge.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
352 sider
Udg. dato:
27. feb. 2017

ISBN:
9788711566985
Højde/Bredde/Dybde: 197mm./130mm./29.5mm.
199 , 95 kr.
159 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms