IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Læs mere om forlaget

https://www.lindhardtogringhof.dk/
199 , 96 kr.
249 , 95 kr.
Tidevandet

Tidevandet

Louise Blackwell er en erfaren efterforsker fra Bristol, men efter en uheldig hændelse er hun af sin chef blevet forflyttet til den lille søvnige kystby Weston-super-Mare, hvor der ikke sker ret meget.

Da liget af en ældre kvinde bliver fundet på stranden, vågner byen op til et mareridt, og Louise bliver sammen med sit team af lokal politi kastet ud i sin første sag. Offeret har stigmata-lignende sår i håndfladerne, og da en præst bliver fundet dræbt i en nærliggende kirke, står det klart, at Louise står overfor en morder med et religiøst hævnmotiv. Noget kunne tyde på, at han kun lige er begyndt. De er under tidspres for at finde ham og identificere det, der kobler ofrene sammen. Men der er åbenbart flere hemmeligheder i den lille by, end Louise havde troet, så hvem kan hun stole på, og hvem ved mere, end de egentlig vil sige?

Samtidig holder morderen øje med dem fra en lille øde ø ud for kysten, hvor han har gemt sit sidste offer i en grotte. Tiden går, og det haster at få stoppet ham - inden det er for sent.

"Det er SÅ tilfredsstillende at læse en ny krimiserie, der har et stærkt plot, en interessant hovedkarakter og smukke, stemningsfulde omgivelser." - Goodreads-læser

"Spændende og velskrevet. Jeg havde svært ved at lægge den fra mig." - Goodreads-læser

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
384 sider
Udg. dato:
18. okt. 2021

ISBN:
9788727002392
Højde/Bredde/Dybde: 226mm./151mm./36mm. Oversætter: Anita Frank Goth Original title: The Crossing
249 , 95 kr.
199 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms