IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Læs mere om forlaget

https://www.lindhardtogringhof.dk/
239 , 96 kr.
299 , 95 kr.
Tillid

Tillid

I 1920’ernes New York gør Helen og Benjamin Rask sig bemærkede som det ultimative power-par: Han er en berygtet Wall Street-magnat, og hun er knivskarp og født ind i det velhavende aristokrati. De har ved fælles indsats og snilde placeret sig sikkert i toppen af samfundet. Men der verserer rygter om deres velstand og deres position, rygter, som blandt andet sår tvivl om, hvorvidt de er kommet ærligt til deres rigdom, og hvem der reelt er mastermind bag deres succes.

Fortællingen om Helen og Benjamin er det centrale mysterium i en succesfuld roman fra 1938, som hele New York synes at have læst. Én kvinde dykker ned i historien bag, og til sin og læserens store overraskelse finder hun hemmeligheder og bedrag, der overgår selv den vildeste fantasi.

TILLID (org. Trust) er en stort anlagt roman om USA i det 20. århundrede skrevet af Hernan Diaz, der med sin tidligere roman I det fjerne var finalist til Pulitzer-prisen. TILLID er en roman om ambitioner, begær og hemmeligheder, fortalt i fire dele, som lag for lag skrælles væk og til slut afslører og afdækker sandheden om en lang række ting: aktiemarkedet, rigdom, ansvar og menneskelige og ægteskabelige relationer.

På Goodreads hylder Roxane Gay romanen med disse ord: ”Sublim historien-i-historien roman, flot konstrueret og vanvittig elegant skrevet.”

Læs mere >

< Læs mindre

Kan forudbestilles
448 sider
Udg. dato:
17. aug. 2022

ISBN:
9788711997253
Højde/Bredde/Dybde: 226mm./151mm./35.5mm. Oversætter: Jakob Levinsen Original title: Trust
299 , 95 kr.
239 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms