IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.lindhardtogringhof.dk
239 , 96 kr.
299 , 95 kr.
Vahid

Vahid

En dansk mand stiller sig en dag i en kø på Lesbos sammen med tusindvis af andre mennesker, der vil registreres som flygtninge i Europa. Det lykkes, og som en iransk forfatter ved navn Vahid Evazi begiver han sig op igennem Europa. Hans rejse ender i Sandholmlejren, hvor han bliver registreret som asylansøger i Danmark, inden han sendes ud til et dansk asylcenter sammen med to hundrede andre mænd fra hele verden.

 

Læs mere >

< Læs mindre

"...hatten af for Kristian Husted, der ved at walraffe har skaffet adgang til oplysninger om og indsigt i en væsentlig, aktuel problematik, som hermed dokumenteret af både betragter og betragtede rummer både misforhold og grov udnyttelse.
Dagbladenes Bureau
På lager
432 sider
Udg. dato:
29. jan. 2018

ISBN:
9788711569924
Højde/Bredde/Dybde: 210mm./133mm./27mm.
299 , 95 kr.
239 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms
"...hatten af for Kristian Husted, der ved at walraffe har skaffet adgang til oplysninger om og indsigt i en væsentlig, aktuel problematik, som hermed dokumenteret af både betragter og betragtede rummer både misforhold og grov udnyttelse.Det er med stor indlevelse, han udlever sin Vahid."
Dagbladenes Bureau
Feltgruppe
  "Tankevækkende... modigt og forfriskende"
  Weekendavisen
  Feltgruppe
   “... en hård, vigtig, velskrevet og elementært spændende beretning om drømme og skuffelser i mødet med et Europa i forsvarsberedskab.”
   Information
   Feltgruppe