IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Læs mere om forlaget

https://www.lindhardtogringhof.dk/
159 , 96 kr.
199 , 95 kr.
Venetia

Venetia

Venetia Lanyons skønhed er kun overgået af hendes følsomhed. Med en tilbagetrukket tilværelse og det store ansvar hendes fars død, hendes ældre brors ligegyldighed, og hendes yngre brors invaliditet har lagt på hendes skuldre, har hun (næsten) opgivet drømmen om at møde den store kærlighed, og resigneret sig til en tilværelse som gammeljomfru. Lige indtil den berygtede Lord Damerel vender hjem til Yorkshire og naboejendommen.

Jasper Damerel er en skurk. En spillefugl og en libertiner, med et helt igennem blakket ry – og Venetia tvivler ikke et sekund på at alle rygterne er sande, efter sit første møde med manden!

Til trods for forhindringerne vokser deres interesse i hinanden sig større og større til nabolagets dybe forargelse. Venetia er overbevist om, at der banker et banker et varmt hjerte, bag Lord Damerels kolde, hånlige ydre, til trods for han djævelske ry. Og da hun afslører en chokerende familiehemmelighed, der ændrer alt, er det dybt frustrerende samtidig at opdage, at Lord Damerel faktisk kan være uhensigtsmæssigt ædel …

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
372 sider
Udg. dato:
19. aug. 2022

ISBN:
9788727003573
Højde/Bredde/Dybde: 226mm./151mm./25mm. Oversætter: Signe Sejersbøl Original title: Venetia
199 , 95 kr.
159 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms