IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Læs mere om forlaget

https://www.lindhardtogringhof.dk/
79 , 96 kr.
99 , 95 kr.
Vi skal ikke vågne

Vi skal ikke vågne

Den tidligere forhørsleder Thorkild Aske bliver nødt til at vende tilbage til sine rødder på Island, hvor hans far, den karismatiske miljøaktivist Ulfur, er uhelbredeligt syg af kræft. Desuden sidder Ulfur i fængsel, dømt for drabet på sin unge kæreste. Thorkild og søsteren Liz tager turen til sagaøen for at tage afsked med deres far. Faren hævder, at han er uskyldig dømt, og Thorkild og Liz vikles snart ind i sagen, som afslører nye sandheder om deres egen familiehistorie og klimaforkæmpernes mørke hemmeligheder. For at trænge tilbunds i sagen, tager Thorkild og Liz rundt på øen og deres rejse bliver en farlig og dramatisk færd, både for dem, men også for de mennesker, den involverer.

"Vi skal ikke vågne" er tredje selvstændige bind i Bakkeids serie om Thorkild Aske. De to første er "Jeg vil savne dig i morgen" (2019) og "Mød mig i paradis" (2020)

Heine Bakkeid (f. 1974) er vokset op i den barske nordnorske natur, hvilket afspejler sig i hans krimiunivers. Han har skrevet en lang række børne-og ungdomsbøger og debuterede som krimiforfatter med "Jeg vil savne dig i morgen".

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
408 sider
Udg. dato:
01. jun. 2022

ISBN:
9788711999486
Højde/Bredde/Dybde: 220mm./145mm./26.5mm. Oversætter: Anita Frank Goth Original title: Vi skal ikke våkne
99 , 95 kr.
79 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms