IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.lindhardtogringhof.dk
239 , 96 kr.
299 , 95 kr.
Alice i Eventyrland & Gennem spejlet

Alice i Eventyrland & Gennem spejlet

af Lewis Carroll & illustreret af John Tenniel

Lewis Carrols to klassiske romaner om pigen Alice, samlet i ét bind. Illustreret af Sir John Tenniel.

Alice i Eventyrland: Alice sidder ved en flodbred med sin søster og keder sig, da hun pludselig får øje på en talende hvid kanin iført habitjakke, der løber forbi, mens den kigger på sit lommeur. Hun følger efter kaninen ned i dens hul, som hun falder dybere og dybere ned i, indtil hun ender i et mystisk eventyrland. Her oplever hun alle mulige og umulige ting; hun vokser og krymper, svømmer i sine egne tårer, møder mærkelige dyr med overnaturlige kræfter og er lige ved at få kappet hovedet af på befaling af en kortspilsdronning.

Gennem spejlet: Da Alice præcis seks måneder efter besøget i Eventyrland træder gennem spejlet i sin stue, befinder hun sig igen i den mystiske verden, hvor skakbrikker går omkring, blomster taler, og intet er, som det ser ud. Alice bliver fanget i et bizart spil skak og møder en række excentriske karakterer.

Med kærlighed for sproglige finurligheder og en handling fuld af uforudsigeligheder, er historierne om Alice et ironisk og humoristisk portræt af den victorianske tidsalders selvretfærdighed og normer.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
288 sider
Udg. dato:
08. jul. 2016

ISBN:
9788711561928
Højde/Bredde/Dybde: 210mm./133mm./23mm. Målgruppe: 15-100
299 , 95 kr.
239 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms