Claus Meyer
Claus Meyer (f. 1963) er gastronomisk iværksætter og har i mere end 30 år gennem forsknings-, rådgivnings- og formidlingsaktiviteter og via sit entreprenørskab arbejdet for at fremme mulighederne og kvaliteterne i den danske madkultur.
Claus Meyer
Claus Meyer (f. 1963) er gastronomisk iværksætter og har i mere end 30 år gennem forsknings-, rådgivnings- og formidlingsaktiviteter og via sit entreprenørskab arbejdet for at fremme mulighederne og kvaliteterne i den danske madkultur.
Bøger af Claus Meyer
Den danske natur er fuld af spiselige lækkerier hele året rundt. Bær, planter, svampe, fru...
I 10 år har ALMANAK været en af danskernes foretrukne følgesvende, når der skal laves mad....
MEYERS JULE- OG NYTÅRSMAD indeholder over 80 opskrifter på lækker mad til hele den hyggeli...
Bogen er skrevet til dig, der elsker kager. På bedste meyersk vis bliver du med fagligt ov...
"Claus Meyers bog om simremad er kodyl og stilren." Politiken "..duften breder sig, og for...
I MEYERS BAGESKOLE lærer du at bage brød, der smager så godt, at børn beder om mere, og vo...
Share this page