IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Læs mere om forlaget

https://www.lindhardtogringhof.dk/
239 , 96 kr.
299 , 95 kr.
Den højeste retfærdighed

Den højeste retfærdighed

Suzanne dømmer stadig med hård hånd og hvis hun ikke kan straffe verdens onde mennesker i sit job i landsretten, er hun parat til at sørge for, at retfærdigheden sker fyldest efter arbejde. Suzannes veninde og medsammensvorne, Jessica, er ikke så sikker længere. Hendes tøven og angst vokser, og hun ville helst lægge alt dette bag sig og stifte familie med sin nye kærlighed, Anders.

I lyset af truslen mod deres fælles gerninger, må Suzanne endnu en gang overveje, hvad hun skal gøre med sin ven. Samtidig er der stadig alt for mange onde mennesker i verden, og Suzanne bliver mere og mere utålmodig i sit arbejde. Og utålmodige mennesker er uforsigtige …

 

DEN HØJESTE RETFÆRDIGHED er bind to i Retfærdighed-serien.

 

Dag Öhrlund begyndte sin karriere som journalist og fotograf for mere end 40 år siden. Han har rejst og arbejdet i 30 lande, og hans artikler og fotografi er er blevet offentliggjort i over 150 magasiner verden over. I løbet af sit eventyrlige liv har Dag Öhrlund set døden i øjnene flere gange. Han er blevet skudt, har overlevet et terrorangreb, og har været midlertidigt lammet; begivenheder, der alle har haft indflydelse på hans forfatterskab.

Dag Öhrlund fordeler sin tid mellem Stockholm og Cape Coral i Florida.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
320 sider
Udg. dato:
12. jan. 2022

ISBN:
9788711998496
Højde/Bredde/Dybde: 226mm./151mm./26.5mm. Oversætter: Annelise Skov Original title: Den yttersta rättvisan
299 , 95 kr.
239 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms