IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Læs mere om forlaget

https://www.lindhardtogringhof.dk/
239 , 96 kr.
299 , 95 kr.
Den svære kærlighed

Den svære kærlighed

om narcissisme og parforhold

Er dit parforhold præget af op- og nedture, og oplever du, at mållinjen for lykke konstant flytter sig udenfor din rækkevidde?

Er din partners tanker og følelser sort-hvide, og ser han sig selv som den, der altid har ret, selvom det er på bekostning af dig?

Behandler han dig skiftevis som prinsesse eller fjende? Og føler du dig ofte forvirret over, at du oplever jeres parforhold markant anderledes, end han gør? Så lever du sandsynligvis i et forhold med en narcissistisk mand.

I 'Han elsker mig, han elsker mig ikke' tager psykoterapeut Christina Copty dig i hånden, og guider dig igennem faldgruberne i det narcissistiske parforhold, og giver dig indblik i den narcissistiske mands tanker og følelser, så du kan navigere i de modstridende signaler, du modtager.

Du får indsigt i narcissistens opvækst, og hvad der motiverer ham, og du lærer hvilke kampe, der er værd at tage, og hvilke, der på forhånd er tabte. Igennem hele bogen får du også redskaber og gode råd . Og ikke mindst en forklaring på, hvad det er, der gør, at du falder for denne type mand.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
256 sider
Udg. dato:
27. dec. 2016

ISBN:
9788711565407
Højde/Bredde/Dybde: 226mm./151mm./18mm. Målgruppe: 40-60
299 , 95 kr.
239 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms