IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.lindhardtogringhof.dk
199 , 96 kr.
249 , 95 kr.
En lille bog om opera

En lille bog om opera

"Opera er en slags følelsernes fitnesscenter. Her kan vi træne både vores kærlighedsmuskel og vores angstmuskel. Ligesom vi går i fitnesscentret for at træne vores fysiske muskler, så vi er i form til at møde tilværelsen. Men det er ligesom nede i fitnesscentret: Det nytter ikke noget at stå og kigge på maskinerne. Man skal selv gøre arbejdet."

Kasper Holten er en eksperimenterende og ofte kontroversiel instruktør og operachef. Hans bog er ikke en operaguide. Det er hans personlige fortælling om opera:

Om hvordan han selv som barn blev grebet af kunstarten; om stemmerne; om koret; om arierne; om 6 operamesterværker (Carmen, Orfeo, Figaros bryllup, Wozzeck, Valkyrien, La traviata); om de store operahuse, hvor han har instrueret (Operaen på Holmen, Wiener Staatsoper, Royal Opera House Covent Garden, La Scala); om instruktørens, dirigentens og scenografens rolle; om hvordan en operaopsætning bliver til.

Alt er krydret med hans egne refleksioner, anekdoter, eksempler og fotos.

Playliste med 43 indspilninger af arier, kor etc.

Læs mere >

< Læs mindre

"Kasper Holten leverer en fornyende og passioneret introduktion til operaens verden med plads til nysgerrighed og diskussion"
Kristeligt Dagblad
På lager
248 sider
Udg. dato:
07. mar. 2018

ISBN:
9788711698693
Højde/Bredde/Dybde: 212mm./148mm./23mm.
249 , 95 kr.
199 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms
"Kasper Holtens force – ud over hans åbenlyse talent for formidling, der haler alle med om bord...er, at han kan kaste lys på tingene indefra."
Politiken
Feltgruppe
"Kasper Holten har skrevet en munter og letflydende introduktion til operaens verden"
Jyllands-Posten
Feltgruppe
"den kunne læses og burde helt klart læses af alle verdens operajomfruer"
Berlingske Tidende
Feltgruppe