IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Læs mere om forlaget

https://www.lindhardtogringhof.dk/
159 , 96 kr.
199 , 95 kr.
En ualmindelig og kortfattet danmarkshistorie

En ualmindelig og kortfattet danmarkshistorie

”Hvis jeg havde haft sådan en historielærer i skolen, havde jeg hørt bedre efter”. Sådan lød en af de mange tusinde Facebook-kommentarer til Asser Amdisens optræden med ”Danmarkshistorien på 1 minut” på Go’ Morgen P3 i foråret 2019.;

 

Asser Amdisen evner som få at gøre historie underholdende og vedkommende, han siger sin mening og fatter sig gerne i korthed.

I denne bog får du Amdisens version af 15.000 års danmarkshistorie – fra dengang isen smeltede til for nylig – fortalt med vid, bid og humor. En oplagt gavebog til konfirmanden, din onkel – eller til dig selv.

 

"I en tid, hvor der er rift om at formidle og fortolke danmarkshistorien, er det en nydelse, at det gøres af en historiker, som mestrer sit stof og tør slå et slag for den store fortælling. Amdisen er ikke bare en eminent fortæller, men han er også en modig historiker. Bogen kan sagtens læses som periodevis nedslag i historien ud fra interesse, men det helt store udbytte får man som læser, hvis man vælger at lade Asser Amdisen tage en i hånden og tage turen gennem det hele fra oldtid, det sidste kongemord, over reformationen helt frem til Danmark i en globaliseret arbejdsdeling."
5 hjerter – Politiken

 

"Jeg vil skrelle superlativene ned til ett enkelt faktum, og det er, at Asser på en ufattelig fin måte får fram den pragmatiske sammenhengen mellom hendelsene i historien og får deg til å se på det aller meste med nye øyne. Kjøp denne boken! Les!" – Roger Pihl, nordmand, forfatter

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
256 sider
Udg. dato:
15. jul. 2021

ISBN:
9788727005386
Original title: En ualmindelig og kortfattet danmarkshistorie
199 , 95 kr.
159 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms