IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Læs mere om forlaget

https://www.lindhardtogringhof.dk/
279 , 96 kr.
349 , 95 kr.
Guds eget køkken

Guds eget køkken

Denne bog indeholder klassiske retter fra Guds eget køkken, Italien. Som Mamma laver dem, og som hun har lært, de skal laves af sin Mamma. For er der noget, der er regler for, fuldstændig styr på, og som der bare ikke skal pilles ved i Italien, så er det maden. Og i sådan en grad, at en kikset opskrift på pasta alla carbonara i New York Times ender som en kæmpe skandale og ”allarme rosso” på forsiden af de største italienske aviser. 

For italienere er mad nostalgi. Maden samler. Maden giver tryghed, og i et land, hvor alt ikke altid går snorlige, er den et fast holdepunkt. 

Eva Ravnbøl har boet i Rom siden 1990, og i denne bog har hun samlet nogle af sine egne, sine venners og familiens livretter fra det italienske køkken. Særligt fra det romerske og toscanske køkken, men også fra Napoli, Puglia og andre områder, hun har spist sig igennem. 

Hun har krydret bogen med masser af små anekdoter og historier om både maden, stederne, menneskerne og ikke mindst vaskeægte italiensk madglæde. Tag nu bare et ord som compagnia, der er italiensk for selskab. Ordret betyder det con pane, det vil sige med brød, og det er det, som mad (og livet) handler om for mange italienere. At mødes og være sammen om at spise. Ja, og som filminstruktøren Federico Fellini sagde: livet består af pasta og magi, og hvis der ikke er noget pasta, er det ikke et liv. Eva er enig.  

Det er en kogebog, der er fyldt med peperoncino og passione og med smukke og indbydende billeder, der får læserne til at drømme sig sydpå. Og så er den en kæmpe kærlighedserklæring til Italien og italiensk madkultur! Til La Cucina Divina. 

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
248 sider
Udg. dato:
25. sep. 2023

ISBN:
9788727024677
Højde/Bredde/Dybde: 272mm./198mm./25.5mm.
349 , 95 kr.
279 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms