IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Læs mere om forlaget

https://www.lindhardtogringhof.dk/
479 , 96 kr.
599 , 95 kr.
Leonardos univers

Leonardos univers

2019 er 500-året for Leonardo da Vincis død og interessen for renæssancegeniet er vakt på ny. Videnskabshistorikeren Carl Henrik Koch har tidligere skrevet roste biografier om tænkere som Pascal og Spinoza, og dette er kronen på et livslangt værk.

Renæssancemennesket Leonardo da Vinci er til stadighed en gåde og inspirationskilde for mange. I én og samme person forenede han et virke som kunstner, som videnskabsmand og som filosof. Han efterlod sig værker som Mona Lisa og Den sidste nadver, banebrydende studier i den menneskelige anatomi og skitser til nogle af det 19. og 20. århundredes store opfindelser såsom cyklen og flyvemaskinen.

 

Carl Henrik Koch, som har forsket i filosofiens og videnskabens historie gennem en menneskesalder, giver i Leonardos univers et stærkt portræt af universalgeniet Leonardo da Vinci. Således føjes endnu en perle til rækken af anmelderroste biografier om store europæiske tænkere fra Kochs hånd. Leonardos univers udkommer som et rigt illustreret pragtværk med en billedside, der bringer alsidigheden af Leonardo da Vincis virke til live for læseren.

Læs mere >

< Læs mindre

  "Når man har haft denne bog om Leonardo da Vinci i hænderne, gider man ikke andre versioner"
  Berlingske
  På lager
  344 sider
  Udg. dato:
  02. maj 2019

  ISBN:
  9788711905197
  Højde/Bredde/Dybde: 277mm./210mm./40mm.
  599 , 95 kr.
  479 , 96 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   "Når man har haft denne bog om Leonardo da Vinci i hænderne, gider man ikke andre versioner"
   Berlingske
   Feltgruppe