IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Læs mere om forlaget

https://www.lindhardtogringhof.dk/
159 , 96 kr.
199 , 95 kr.
Med bind for øjnene

Med bind for øjnene

Den 22-årige studerende Iris Vegan fra Midtvesten kommer i et ildevarslende, kulisseagtigt New York ud for besynderlige tildragelser. Hun møder fire personer, der alle på foruroligende vis ændrer hendes identitets konturer.

I romanen lader forfatteren sit emne med gennemtrængende seksualitet og dramatiserer den kvindelige psyke, der er fanget i magt og underkastelse.

"... en af de romaner, der er i stand til at skabe en oplevelse, så man læser videre og videre, som om man selv var blindet og opsugede fiktionens mærkelige stof med noget andet end øjnene ... Romanen bryder fortællingens kronologi op i fire forløb, som bestandig borer videre i byens og romanens rummelige tema om forholdet mellem fiktion og virkelighed, så man også sidder med fire fantastiske fortællinger, der er fulde af urovækkende gåder, der fører til afbrydelser og huller i forløbet."

- Jette Lundbo Levy, Information

"Allerede i sin debutroman – her oversat af Jan Bredsdorff med fint mærkende fornemmelse

for hendes sprogs mange nuancer – har Hustvedt placeret sig med både sproglig styrke og særpræget fortælleevne blandt yngre amerikanske forfattere."

- Jakob Levinsen, Berlingske Tidende

"Hvad Hustvedt frem for alt har i sin palet, er en erotisk dybdevirkning, snart faretruende og mørk med gnidrede skygger af dominans og underkastelse, snart gyldent fejrende sig selv som ren og skær livskraft midt i New York."

- Bo Green Jensen, Weekendavisen

Læs mere >

< Læs mindre

Vælg format
På lager
Udg. dato:
12. maj 2011

ISBN:
9788789974392
199 , 95 kr.
159 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms