IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Læs mere om forlaget

https://www.lindhardtogringhof.dk/
103 , 96 kr.
129 , 95 kr.
Min broders vogter

Min broders vogter

Forflap
(portrætfoto)
Foto: Jes Larsen
Leif Davidsen har for sit forfatterskab blandt andet modtaget Læsernes Bogpris, Boghandlernes Gyldne Laurbær, Glasnøglen for årets krimi i Skandinavien, den franske Prix littéraire de la Bordelaise de Lunetterie samt De Frankofone landes Ambassadører i Danmarks Litteraturpris.
Hans romaner er oversat til engelsk, tysk, fransk, italiensk, portugisisk, hollandsk, svensk, norsk, islandsk, spansk, tjekkisk, ungarsk, finsk og estisk.Bagsidetekst

Vi er i 1930’erne med økonomisk depression og optakt til verdenskrig. 25-årige Magnus Meyer er efter fem år og en blodig hændelse på det amerikanske kontinent flygtet tilbage til barndomsbyen i Danmark – blot for at finde ud af, at hans elskede lillebror, den følsomme idealist Mads, er taget til Spanien for at deltage i borgerkrigen på Folkefrontens side. På deres storesøsters anmodning drager Mads til Spanien for at hente lillebroren hjem. Dermed indledes en rejse, der fører Mads gennem det borgerkrigshærgede, men også smukke, støvede og solbeskinnede Spanien, hvor han møder sit livs kærlighed – og kommer på sporet af en forsvundet Inka-skat fra kolonitiden. Det bliver en lang rejse, som på dramatisk vis kulminerer i Stalins Sovjetunionen.
MIN BRODERS VOGTER er en roman om krig og kærlighed, om kampen mellem ideologier - og mellem den kynisme og idealisme, som det indimellem kan være svært at skelne fra hinanden.

Bagflap

På udkig efter Hemingway
(forside gengives)

”Leif Davidsens bedste thriller i lang tid.”
Politiken
”Det er effektiv spænding, præcist doseret og afviklet på en måde, så man må læse videre, mens man kende simpelthen … Danmarks thrillerkonge har atter skrevet en både enerverende, engagerende og gennemført lødig krimi, så læs den før Deres kone.”
Politiken
”En rigtig ommer dybere og dybere ind i historien.”
Jyllands-Posten
”Plottet er godt tænkt og vel udført – det er simpelthen en roman, man pløjer sig igennem. En knaldgod bog.”
Ekstra Bladet

Den ukendte hustru
(forside gengives)
”Succesen er hjemme på forhånd. Det er også fortjent, for romanen er mere end læseværdig.”
Information
”Fremragpå-kanten-af-sædet-læseoplevelse, der, som når den politiske thriller er bedst, også er en velinformeret og engageret, internationalt orienteret samtidsroman.”
Jyllands-Posten


Fås som hardbacks

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
464 sider
Udg. dato:
29. mar. 2012

ISBN:
9788711407875
Højde/Bredde/Dybde: 220mm./145mm./28.4mm.
129 , 95 kr.
103 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms