IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Læs mere om forlaget

https://www.lindhardtogringhof.dk/
279 , 96 kr.
349 , 95 kr.
Minder om fremtiden

Minder om fremtiden

Minder om fremtiden er historien om den unge forfatterspire S.H. og hendes første år i New York i slutningen af 1970'erne.

S.H. kender ikke en sjæl i storbyen. Sulten efter selskab indleder hun en lang række tilfældige forhold – og om natten lytter hun igennem de papirtynde vægge i sin Manhattan-lejlighed til sin mystiske nabo Lucys bizarre og ildevarslende monologer. Hun noterer de brudstykker, hun kan høre, i en notesbog – indtil en skæbnesvanger aften, hvor Lucy braser ind i S.H.s lejlighed på en redningsmission.
 
Fyrre år senere genfinder S.H. sin gamle notesbog – og det første udkast til en aldrig færdiggjort roman. S.H. er i mellemtiden blevet en etableret forfatter, og ved at sammenstille teksterne fra hendes ungdom med hendes ældre jeg tegnes et mangefacetteret billede af en kvinde gennem fire årtier.
 
Minder om fremtiden samler mange af de temaer, Hustvedt har behandlet igennem sit forfatterskab: spørgsmål om køn, erindring, erkendelsens luner, de tvetydige grænser mellem fornuft og vanvid – og vores primale drifter som sex, kærlighed, sult og raseri.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
332 sider
Udg. dato:
04. apr. 2019

ISBN:
9788711902875
Højde/Bredde/Dybde: 226mm./151mm./26.8mm. Oversætter: Rasmus Hastrup Original title: Memories of the Future
349 , 95 kr.
279 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms