IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Læs mere om forlaget

https://www.lindhardtogringhof.dk/
79 , 96 kr.
99 , 95 kr.
Når ravnen kalder

Når ravnen kalder

"Når ravnen kalder" er en spændingsroman fyldt med action, skrevet af bestsellerforfatteren Wilbur Smith. En handlingsmættet roman om en mands stræben efter hævn, om slaveriet i Amerika og den ubalance i mennesket, som kan drive os fremad – eller knuse os.

Augustus Mungo St John, søn af en velhavende plantageejer og en hengiven mor, er vant til rigdom og luksus, som følge af hans privilegerede opvækst. Da han efter afsluttet universitetsuddannelse vender hjem, må han konstatere, at hans familie er ruineret, hans arv forsvundet og hans barndoms store kærlighed, slaven Camilla, frarøvet ham af den umoralske og grænsesøgende Chester Marion. Ansporet af vrede såvel som af kærlighed sværger Mungo at hævne sig og redde Camilla – og at ødelægge Chester.

Uden magt over sin egen skæbne og holdt fanget i New Orleans, må Camilla gøre hvad hun kan for at overleve Chesters brutale opførsel. Mungo må kæmpe med sin egen skæbne og modgang for at opnå den hævn, som driver ham, og for at generobre sin egen magt. Han opdager, hvad det kræver af en mand at overleve, selvom han ingenting har, og hvad han er villig til at gøre for at få, hvad han vil have.

"Når ravnen kalder" er en selvstændig prequel til "Stenfalkens land", som er første bog i Ballantyne-serien. Wilbur Smith vender nu tilbage til sin Ballantyne-serie, om bl.a. slavehandel i Amerika i slutningen af det 19. århundrede. Her er historien om Mungo St Johns tidlige år, og hvordan han blev formet til den karakter, som Wilbur Smiths mange fans vil kende ham fra "Stenfalkens land".

 

Ballantyne-serien er en familiekrønike med fire bøger, der fortæller om familiens liv fra 1860'erne til 1980'erne. De fire bøger er:

Stenfalkens land

Når falkene flyver

Falkene vender tilbage

Leoparden jager i mørke

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
464 sider
Udg. dato:
01. jun. 2021

ISBN:
9788711998366
Højde/Bredde/Dybde: 220mm./145mm./30mm. Oversætter: Kim Langer Original title: Call of the Raven
99 , 95 kr.
79 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms