IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.lindhardtogringhof.dk
199 , 96 kr.
249 , 95 kr.
Ø

Ø

En slægtsroman og en kærlighedsfortælling om udvandring og familieforhold på tværs af Atlanterhavet.

En ung kvinde længes hjem til et land, hvor hun aldrig har boet. Hendes bedsteforældre udvandrede fra Færøerne til Danmark lige før besættelsen, og da de dør tager de det meste af historien om deres liv med sig i graven. Nu rejser deres barnebarn tilbage til Færøerne for at få indblik i den historie, hun aldrig rigtig har kendt.

Ø er en roman om de voldsomme konsekvenser og det store potentiale, der er forbundet med at hive sig selv op med rode og flytte fra en kultur til en anden. Siri Ranva Hjelm Jacobsen har skrevet en kærlighedshistorie om at elske et sted, man aldrig har kunnet kalde hjem.

Læs mere >

< Læs mindre

  "...indfølt og lyrisk"
  Information
  På lager
  248 sider
  Udg. dato:
  19. aug. 2016

  ISBN:
  9788711553442
  249 , 95 kr.
  199 , 96 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
  "Der er debutromaner, og så er der den slags romaner, som hverken læses eller opleves som debuter. Sikre, overbliksramte og klare stemmer i litteraturen, der føles, som om de er kommet for at blive."
  Femina
  Feltgruppe
  " Ø" er en roman, der kryber under huden på læseren, der muterer, der bobler over med historier. Barndomsminder blander sig med slægtens fortællinger, der går i arv. Det er nordisk, det er mystisk; der er mere mellem den stålgrå himmel og den grønne færøske jord. En sprudlende smuk debutroman
  Fyens Stiftstidende
  Feltgruppe
  "Som læser får man uvilkårligt lyst til at rejse af sted til Færøerne med denne livskraftige roman som rejsekammerat."
  Kristeligt Dagblad
  Feltgruppe

  Turen fra Kastrup til Vágar er kort, men indflyvningen føles endeløs. Fjeldet læner sig tungt mod maskinen. Det grønne fylder vinduet. Rækker ind. Jeg lukkede øjnene det sidste stykke. Hvis der går får, kan man nå at se de gule øjenslidser, et splitsekund før vingerne skraber forbi. Jeg havde fået en snaps og så én til snaps.
  Det hvinede stadig i ørene.

  Læs mere >

  < Læs mindre