IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Læs mere om forlaget

https://www.lindhardtogringhof.dk/
199 , 96 kr.
249 , 95 kr.
Ø

Ø

En slægtsroman og en kærlighedsfortælling om udvandring og familieforhold på tværs af Atlanterhavet.

En ung kvinde længes hjem til et land, hvor hun aldrig har boet. Hendes bedsteforældre udvandrede fra Færøerne til Danmark lige før besættelsen, og da de dør tager de det meste af historien om deres liv med sig i graven. Nu rejser deres barnebarn tilbage til Færøerne for at få indblik i den historie, hun aldrig rigtig har kendt.

Ø er en roman om de voldsomme konsekvenser og det store potentiale, der er forbundet med at hive sig selv op med rode og flytte fra en kultur til en anden. Siri Ranva Hjelm Jacobsen har skrevet en kærlighedshistorie om at elske et sted, man aldrig har kunnet kalde hjem.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
248 sider
Udg. dato:
19. aug. 2016

ISBN:
9788711553442
Højde/Bredde/Dybde: 210mm./133mm./17mm.
249 , 95 kr.
199 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

”Hvis jeg blev spurgt, hvori bogens styrke består, ville jeg uden tøven svare: i stemningen. Atmosfæren. Men næsten med det samme tilføje: og i stilen. Sætninger, der går ind i én og slår sig ned dér. Mange sætninger. Virkelig mange. Men naturligvis er stemningen og stilen det samme, føjer sig ind i hinanden, væves sammen og danner … magi. Siri Ranva Hjelm Jacobsen er en af de få forfattere, som lader til at kunne danne magi ud af næsten ingenting.
En ung kvinde går i tæt tåge med sin bedstefar, de siger ikke ret meget, men for læseren bliver sceneriet af en eller anden grund uforglemmeligt. Som følge af denne magi i stilen, og i stemningen. Ø glitrer af poesi. Den fører digtets vemod med sig, livets savn, menneskets smil. Og personer, som man er glad for at have lært at kende.
Siri Ranva Hjelm Jacobsen er en digter, som fanger det uklare, uudgrundelige, som ånder mellem ordene, mellem personer og generationer. Og hun fanger det, som er smukkest og mest smerteligt: savnet i tiden. Det er ikke så lidt. Eller rettere sagt, det er nærmest en bedrift.”

 - Jon Kalman Steffanssón, islandsk forfatter

Læs mere >

< Læs mindre