IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Læs mere om forlaget

https://www.lindhardtogringhof.dk/
239 , 96 kr.
299 , 95 kr.
Op til overfladen

Op til overfladen

Margaret Atwoods anden roman fra 1972. En ung, fraskilt kvinde tager sammen med sin elsker og to venner ud i den canadiske ødemark for at lede efter sin far, der er meldt savnet. Hun genoplever dele af sin barndom, og hun konfronteres igen med naturen og de krav den stiller. Krav der er helt forsvundet i vores teknologiske verden, hvor overlevelse er en selvfølge.

Hun stikker af fra sine venner og bliver nærmest ét med naturen. Eftersøgningen af hendes far forvandler sig til hendes søgen efter sig selv...

Indtil hun vågner af sin trance, sin næsten-galskab, og erkender, at hun må tilbage til civilisationen og bruge den nyvundne bevidsthed om egne kræfter dér.

Læs mere >

< Læs mindre

  "Margaret Atwood har skabt en framragende fortælling. Hun er også en fremragende digter, og dette talent gør hendes prosa udsøgt. Da hendes fortæller er kunstner, kan læseren nyde hendes følsomhed over for detaljer og over for livets ironier."
  Information
  På lager
  256 sider
  Udg. dato:
  08. apr. 2021

  ISBN:
  9788711997260
  Højde/Bredde/Dybde: 218mm./147mm./22.5mm. Original title: Surfacing
  299 , 95 kr.
  239 , 96 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   "Den skal læses, og den skal leves. Margaret Atwood har så meget at give."
   Weekendavisen
   Feltgruppe
    "Tager et dybt dyk ned i psykiske tilstande, der kan betegnes som et næsten-vanvid, men den fører sin hovedperson sikkert op til overfladen igen... Beskrivelsen af hovedpersonens bevægelse ned i sig selv og ud i naturen er enestående. Margaret Atwood skriver en lyrisk symbolmættet prosa, med præcise billeder for sindstilstande."
    Politiken
    Feltgruppe
     "En medrivende og dygtigt fortalt historie om en ung kvinde, der på jagt efter sin forsvundne far må dykke ned til det animalsk primitive for at komme op rom et helt menneske."
     Ekstra Bladet
     Feltgruppe