Stjernekokken Yotam Ottolenghis første kogebog er for længst blevet en klassiker og foreligger nu endelig på dansk. OTTOLENGHI KOGEBOG #1 er fuld af den mad, der har gj...
Mente du: ottesen?
Stjernekokken Yotam Ottolenghis første kogebog er for længst blevet en klassiker og foreligger nu endelig på dansk. OTTOLENGHI KOGEBOG #1 er fuld af den mad, der har gj...
Da hverdagen og forretningerne lukkede ned i 2020, gik Yotam Ottolenghi og holdet i hans testkøkken, OTK, i gang med at skabe opskrifter ud fra det, de havde i køkkenskab...
"Extra Good Things" er en hyldest til grøntsagerne. Det er mad med mellemøstlig inspiration med et twist, fx kardemomme sammen med vanilje eller allehånde til tomaterne, ...
Yotam Ottolenghi har kastet sig over det søde køkken i selskab med sin gode veninde Helen Goh. Ottolenghis har hentet inspiration fra en række forskellige kulinariske tra...
I Moro Easy bringer Sam og Sam Clark fra Moro de stemningsfulde smage fra det sydlige Spanien og Nordafrika ind i hverdagskøkkenet. Kendt for deres udforskende, smagscent...
100 vegetariske og veganske opskrifter fra mesteren af grøntsagsretter. SMAG er en overdådig grøn kogebog fra stjernekokken Yotam Ottolenghi, der er kendt for at have rev...
Med sine meget succesfulde restauranter og bestselleren Ottolenghi: The Cookbook har Yotam Ottolenghi etableret sig som et af de mest interessante talenter i verden inden...
Den grønne revolution fortsætter! Her er opfølgeren til Plenty, der udkom på dansk i 2013. Fuld af inspirerende opskrifter og farverige fotos er Plenty More et must-have ...
Yotam Ottolenghi er stjernekokken, der revolutionerede det grønne køkken med sin sans for smagssammensætning. I denne bog viser han, hvordan store smagsoplevelser og madl...
I “Jerusalem” får du et glimt ind i et skatkammer af opskrifter - både det helt traditionelle middelhavskøkken og moderne versioner af kendte klassiskere, lokale speciali...
Falastin er meget mere end en kogebog. Det er også en kærlighedserklæring til det palæstinensiske køkken, landet og dets folk. De to kokke fra Ottolenghis Londonbaserede ...
Ottolenghis vej ind i mad-verdenen, var ikke ligefrem. Han er Master i filosofi. Kom til London i ’97. Startede som konditorassistent.