IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Læs mere om forlaget

https://www.lindhardtogringhof.dk/
239 , 96 kr.
299 , 95 kr.
Stoner

Stoner

William Stoner bliver i slutningen af det nittende århundrede født ind i en fattig bondefamilie i Missouri, USA. Som ung går han på landbrugsskole, men drages af litteraturens verden. Han vender aldrig hjem til forældrenes gård, men vælger i stedet det akademiske liv som lærer og siden universitetsprofessor. Han bliver gift, får en datter og lever et beskedent liv, hvor bøgerne og litteraturen forbliver hans faste holdepunkt – også når konflikter og skuffelser truer med at ødelægge hans tilværelse.

Stoner er et fascinerende, velskrevet og rørende portræt af en helt almindelig mand, hvis liv man ikke kan undgå at blive berørt af. Det er en roman om identitet, om livet, om de valg, vi træffer. Den beskriver med indsigt og dybde de konflikter, sejre og skuffelser, som vi alle står overfor, og universelle menneskelige følelser.

Stoner udkom første gang i USA i 1965. Da den i 2006 blev genudgivet indtog den bestsellerlister verden over. Den er siden blevet en regulær klassiker, der endelig fået den brede anerkendelse, den fortjener.

6 hjerter "Nervepirrende og dybt bevægende" - Politiken

6 stjerner "John Williams' glemte mesterværk fra 1965 er endelig kommet til ære og værdighed igen. Læs den!" -Jyllands-Posten

5 stjerner "Stærk og velskrevet." - Berlingske

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
304 sider
Udg. dato:
01. jun. 2021

ISBN:
9788711691410
Højde/Bredde/Dybde: 218mm./147mm./26mm. Oversætter: Jens Christian Grøndahl Original title: Stoner
299 , 95 kr.
239 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms