Alle titler (906)
Tilpas udvalg
IndlæserVent venligst…
Indlæser
Serie
Årets frækkeste læseoplevelse!Amerikanske Audrey Carlan har lagt verden ned med sin erotiske romanceserie om et helt usædvanligt år i den unge Mia Sau...

Årets frækkeste læseoplevelse!

Amerikanske Audrey Carlan har lagt verden ned med sin erotiske romanceserie om et helt usædvanligt år i den unge Mia Saunders' liv. Den hotte kærlighedsfortælling har solgt over 3 millioner eksemplarer i USA alene, bogen udkommer i 27 lande,og en tv-serie baseret på bøgerne er på vej.

Mia Saunders skal skaffe 1 million dollars til at betale sin fars spillegæld. Hurtigt. Siden hun var barn, og hendes mor forlod familien, har hun taget sig af sin far og søster, og også denne gang beslutter hun sig for at tage sagen i egen hånd. Alting virker håbløst, for Mia er bare en 24-årig servitrice med skuespillerdrømme – men så bliver hun tilbudt et job hos Exquisite Escorts. Opgaven er enkel: I løbet af det næste år skal Mia tilbringe hver måned sammen med en ny mand i en ny by. Om 12 måneder vil gælden være betalt. Og Mias liv forandret for altid.

CALENDAR GIRL er en erotisk romanceserie i 12 afsnit, der alle er opkaldt efter årets måneder. De enkelte afsnit i serien udkommer som e-bog og lydbog den første i hver måned, og hver tredje måned udkommer en trykt bog, som samler tre måneder ad gangen. Rejsen begynder her.

Serie
I Yrsa Sigurðardóttirs prisvindende serie følger vi kriminalassistenten Huldar og børnepsykologen Freyja, der sammen opklarer en række makabre mord på...

I Yrsa Sigurðardóttirs prisvindende serie følger vi kriminalassistenten Huldar og børnepsykologen Freyja, der sammen opklarer en række makabre mord på børn og unge i Reykjavik og omegn. I serien er indtil videre udkommet DNA (2016) og Hævn (2017). Det danske kriminalakademi kårede i 2016 DNA til årets krimi.

Serie
Nu kan du lære at læse med håndboldstjernerne Niklas Landin, Mikkel Hansen, Mads Mensah, Rasmus Lauge, Stine Jørgensen, Anne Mette Hansen, Sandra Toft...

Nu kan du lære at læse med håndboldstjernerne Niklas Landin, Mikkel Hansen, Mads Mensah, Rasmus Lauge, Stine Jørgensen, Anne Mette Hansen, Sandra Toft og Louise Burgaard. Teksten er læsepædagogisk bearbejdet og beregnet til håndboldglade piger og drenge i 2.-3. klasse.

I bøgerne fortæller håndboldstjernerne om, hvordan de begyndte at spille håndbold, hvordan det er at spille på landsholdet, hvad deres egen favoritkamp er, hvordan de træner, og hvad der foregår i kulissen, når landsholdet er samlet. Bøgerne er lavet i samarbejde med Dansk Håndbold Forbund og er fyldt med flotte håndboldfotos og masser af historier og facts. 

Serie
Privatdetektiv og kriminalbetjent Thomas “Ravn” Ravnsholdt er omdrejningspunktet i denne forrygende krimiserie. Sammen med sin engelske bulldog Møffe ...

Privatdetektiv og kriminalbetjent Thomas “Ravn” Ravnsholdt er omdrejningspunktet i denne forrygende krimiserie. Sammen med sin engelske bulldog Møffe har Ravn fast base på en gammel båd beliggende i Christianshavn, hvorfra han bliver involveret i en række kriminelle sager. Michael Katz Krefelds nervepirrende og stærkt underholdende bestsellerserie har begejstret læsere i 20 lande, og i 2016 modtag Michael Katz Krefeld Martha-Prisen, læsernes egen bogpris. 

Sider

Side 1 af 2