Yotam Ottolenghi
Ottolenghis vej ind i mad-verdenen, var ikke ligefrem. Han er Master i filosofi. Kom til London i ’97. Startede som konditorassistent. I dag er han international stjernekok og bestsellerforfatter med egne restauranter. I dansk oversættelse er udkommet Kogebeog #1, PLENTY, JERUSALEM, PLENTY MORE, NOPI, SØDT og senest ENKELT.
Yotam Ottolenghi
Ottolenghis vej ind i mad-verdenen, var ikke ligefrem. Han er Master i filosofi. Kom til London i ’97. Startede som konditorassistent. I dag er han international stjernekok og bestsellerforfatter med egne restauranter. I dansk oversættelse er udkommet Kogebeog #1, PLENTY, JERUSALEM, PLENTY MORE, NOPI, SØDT og senest ENKELT.
Bøger af Yotam Ottolenghi
"Extra Good Things" er en hyldest til grøntsagerne. Det er mad med mellemøstlig inspiratio...
Da hverdagen og forretningerne lukkede ned i 2020, gik Yotam Ottolenghi og holdet i hans t...
Stjernekokken Yotam Ottolenghis første kogebog er for længst blevet en klassiker og foreli...
Med sine meget succesfulde restauranter og bestselleren Ottolenghi: The Cookbook har Yotam...
I “Jerusalem” får du et glimt ind i et skatkammer af opskrifter - både det helt traditione...
Den grønne revolution fortsætter! Her er opfølgeren til Plenty, der udkom på dansk i 2013....
Share this page