IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Læs mere om forlaget

https://www.lindhardtogringhof.dk/
239 , 96 kr.
299 , 95 kr.
Alt det, vi ikke ser

Alt det, vi ikke ser

Brug din spirituelle side

BRUG DIN SPIRITUELLE SIDE, OG FÅ MERE UD AF LIVET 

At være spirituel er at tro på, at der findes mere end det, vi kan se. Det er fornemmelsen af, at der er en mening med livet, og at vi alle er forbundet til universet, naturen og andre mennesker på et dybere plan. Men hvordan kan man helt konkret bruge det spirituelle i sit eget liv? 

”Alt det, vi ikke ser” er en introduktion til spiritualitetens verden og til, hvordan du kommer i kontakt med din spirituelle side. Den giver dig spirituelle perspektiver på livet og et overblik over forskellige spirituelle retninger og metoder til, hvordan du kan opleve mere glæde, kærlighed og forbindelse i dit liv. 

Gennem bogen giver Annasophia Petri Holm dig også praktiske tilgange til at bruge astrologi, tarotkort, amuletter, manifestation og meditationsteknikker – alt sammen uddybet med baggrundsviden og eksempler. 

Lær blandt andet, hvordan du: tiltrækker det, du ønsker dig, finder dit livsformål, slipper bekymringer, sætter tydelige grænser, udfolder dine talenter, bliver mere nærværende, renser dig selv for negative energier, forbinder dig med altings cyklus – og meget andet. 

Annasophia Petri Holm står bag de to populære podcasts ”Det spirituelle hjørne” og ”Det astrologiske hjørne”.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
344 sider
Udg. dato:
10. feb. 2023

ISBN:
9788727012865
Højde/Bredde/Dybde: 240mm./170mm./27.5mm.
299 , 95 kr.
239 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms