IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Læs mere om forlaget

https://www.lindhardtogringhof.dk/
103 , 96 kr.
129 , 95 kr.
Den ukendte hustru

Den ukendte hustru

Den danske forretningsmand og tidligere jæger-soldat Marcus er taget med sin russiske kone, Nathalie, på flodrejse i hendes gamle hjemland. Under en landgang forsvinder Nathalie sporløst. Marcus kaster sig ud i en desperat eftersøgning, som fører ham fra hjemmet på Østerbro over det nyrige miljø i Nice til Putins postkommunistiske Rusland og det moderne Japan. Men sporene peger videre endnu: mod terrorbevægelser, stalintidens fangelejre – og en sagnomspunden forsvundet skat.

Det bliver en søgen, ikke kun efter Nathalie, men også efter hendes sande identitet og det hem-melige liv, hun har levet i deres ti år lange og lykkelige ægteskab. Kender Marcus overhovedet sin kone?

Citater:
… en rigtig på-kanten-af-sædet-læseoplevelse, der, som når den politiske thriller er bedst, også er en velinformeret og engageret, internationalt orienteret samtidsroman.
– Lars Ole Sauerberg, Jyllands-Posten

… fremragende simpelthen … gamle fans vil ikke blive skuffet. Danmarks thrillerkonge (har) atter skrevet en både enerverende, engagerende og gennemført lødig krimi, så læs den før deres kone! – Bo Tao Michaëlis, Politiken

… succesen er hjemme på forhånd. Det er også fortjent, for romanen er mere end læseværdig.
– Mette Højbjerg, Information

Spænding og samfundsbeskrivelse går op i en højere enhed i Leif Davidsens roman … Den er som en god krimi svær at lægge fra sig, men dens eksistentielle anliggende og dens samfunds-beskrivelser af både Rusland og Japan, hvor Marcus også kommer til, giver den endnu flere kvaliteter.
– Michael Bach Henriksen, Kristeligt Dagblad

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
384 sider
Udg. dato:
29. mar. 2012

ISBN:
9788711407837
Højde/Bredde/Dybde: 220mm./145mm./24.04mm. Original title: Den ukendte hustru
129 , 95 kr.
103 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms