IndlæserVent venligst…
Indlæser
279 , 96 kr.
349 , 95 kr.
Meyers salater året rundt

Meyers salater året rundt

100 helt nye opskrifter på grønne salater, fyldige måltidssalater og salater inspireret af asiatiske, mellemøstlige og middelhavets køkkener. Salaterne tager udgangspunkt i de råvarer, hver sæson har at byde på, og kan laves af alle. Undervejs kan du lære at piske perfekt emulgerede dressinger, koge knasende sprøde rodfrugtchips, sylte citroner og meget mere. Eksperimenterende sjæle vil sætte pris på at se teknikker som fermentering og røgning introduceret i salatkøkkenet.

Claus Meyer har skrevet bogens forord, og Lars Scheel, gastronomisk wingman og køkkenchef i Meyers gennem mere end 15 år, er manden bag bogens opskrifter, tips og tricks.

Læs mere >

< Læs mindre

"Der er et liv hinsides kogt broccoli og iceberg i de kolde måneder. Endda et særdeles velsmagende liv."
Politiken
På lager
296 sider
Udg. dato:
15. sep. 2016

ISBN:
9788711556405
349 , 95 kr.
279 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms
"Der er et liv hinsides kogt broccoli og iceberg i de kolde måneder. Endda et særdeles velsmagende liv."
Politiken
Feltgruppe
"Man får både aha-oplevelser, nye sammensætninger og inspiration frem for alt med i købet."
Fyens Stiftstidende
Feltgruppe