IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Læs mere om forlaget

https://www.lindhardtogringhof.dk/
239 , 96 kr.
299 , 95 kr.
Kan forudbestilles fra d. 31. oct. 2020
Når børn og unge får angst

Når børn og unge får angst

Peter Lund Madsen sætter sammen med en række eksperter på området fokus på de vigtigste spørgsmål om angst. Hvad er angst? Hvor kommer den fra? Og hvorfor er der så mange børn og unge, der lider af angst? De giver gode og konkrete råd om, hvordan man håndterer det, hvis ens barn bliver ramt af angst, og hvor man kan hente hjælp.

Eksperterne er Marianne Breds, speciallæge i psykiatri (har udgivet bog om unge med stress), Rikke Engelbrecht, specialist i klinisk børneneuropsykologi, Mia Kristina Hansen, formand for Foreningen for børn med angst, Lise Hostrup, ergoterapeut med speciale i børn, Jeppe Plesner, speciallæge i børne- og ungdomspsykiatri. 

Desuden fortæller otte familier med børn i forskellige aldre også deres historier om, hvordan det startede, og hvad de har lært undervejs. Som pårørende til et barn med angst er der inspiration og gode råd at hente her.

Det kan være en voldsom oplevelse at have angst tæt inde på livet, men denne bog har et vigtigt budskab: Angst er ikke farligt i sig selv, og man kan gøre meget for at komme videre og få et normalt liv tilbage.

Læs mere >

< Læs mindre

Ikke på lager
224 sider
Udg. dato:
31. dec. 2020

ISBN:
9788711914083
Højde/Bredde/Dybde: 212mm./148mm./17.5mm.
299 , 95 kr.
239 , 96 kr.
Kan forudbestilles fra d. 31. oct. 2020
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms