IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Læs mere om forlaget

https://www.lindhardtogringhof.dk/
319 , 96 kr.
399 , 95 kr.
Niksen

Niksen

NEW YORK TIMES BESTSELLER

"Denne bog knuste mit hjerte. Igen og igen. Den fik mig også til at grine. Jeg elskede den inderligt fra første side, og lige så meget på den sidste." – National Public Radio

Samuel var 11 år, da hans mor forlod ham. Han har ikke set hende i tyve år, da hun pludselig er på alles læber efter at have kastet sten efter en republikansk præsidentkandidat. Medierne beskriver Faye som en radikal hippie med en broget fortid i Chicagos protestbevægelse i 1968, men så vidt Samuel ved, var hans mor en helt almindelig pige fra Iowa, der giftede sig med sin ungdomskæreste. Hvem er hun egentlig – og hvorfor forsvandt hun ud af hans liv?

Da Samuel begynder at grave i sin families historie for at skrive en sensationel bestseller om sin mor, Hippie Terroristen, finder han hemmeligheder, der tvinger ham til at se både Faye og sig selv i et nyt lys.

NIKSEN er en satirisk og bevægende roman om familie, politik, kærlighed - og tilgivelse. Til læsere af fx Donna Tartt, Jonathan Franzen og Maria Semple.

 

"Nathan Hill er mesterlig." - John Irving.

"Det er en triumf, at den er så underholdende, så fuld af energi og pakket med sociale og politiske betragtninger, som udfordrer vores antagelser om det moderne liv." - The Huffington Post

Læs mere >

< Læs mindre

"Prægtig og skamløst underholdende"
Politiken
På lager
752 sider
Udg. dato:
28. feb. 2017

ISBN:
9788711468272
Højde/Bredde/Dybde: 226mm./151mm./57mm. Oversætter: Karsten Nielsen Original title: The Nix
399 , 95 kr.
319 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms
"Prægtig og skamløst underholdende"
Politiken
Feltgruppe
Fyns Amts Avis
Feltgruppe
Ekstra Bladet
Feltgruppe