IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Læs mere om forlaget

https://www.lindhardtogringhof.dk/
239 , 96 kr.
299 , 95 kr.
Vindervilje

Vindervilje

Viktor Axelsen er lige nu Danmarks mest unikke sportsmand. Han er verdensmester og olympisk mester i badminton, begge dele uden at tabe et eneste sæt. Han har vundet de største turneringer i verdens næstmest spillede sport.  

I 'Vindervilje' fortæller Viktor Axelsen om at være drevet af en særlig mentalitet. Han gør op med alt, der hedder plejer og søger konstant sportslig og personlig udvikling. I bogen fortæller han åbnet om at bruge utraditionelle metoder, begå fejl og lære af dem, have markante holdninger og tage opsigtvækkende valg både privat og professionelt.

Han fortæller blandt andet om sin kontroversielle flytning til Dubai, om at skabe sit eget setup og samarbejdet med B.S. Christiansen, om at flyve fra en turnering i et isolationskammer og selvfølgelig også om sportslige højdepunkter. 

Samtidig brænder Viktor Axelsen for at motivere andre - fra sportsudøvere til erhversfolk. Med erfaringer fra sin succesfulde karriere og en lang række konkrete råd håber han at inspirere andre til at jagte deres fulde potentiale.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
304 sider
Udg. dato:
01. nov. 2022

ISBN:
9788727008851
Højde/Bredde/Dybde: 212mm./148mm./23.5mm.
299 , 95 kr.
239 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms